Ansiktsbehandlingar

 
NIMUE DJUPRENGÖRANDE
60 min
 

Denna djuprengörande behandling ger effektiva resultat och innehåller rengöring, portömning under vapozon, HF för att öka läkningsprocessen samt avslutande mask.
Passar alla hudtyper, speciellt problemhud

NIMUE BIO ACTIVE COMPLEX
 
 

Bio Active Complex är en vetenskapligt utvecklad trippel kombination av AHA syror innehållande glycol-, citrus- och mjölksyra. Används för att uppnå ökad lyster, finare hudstruktur och blekare pigmentering. Resultatet ger en elastisk hud med hög fuktnivå. Miljöbelastad/problem- och pigmenterad hud

NIMUE GLYCOLIC
 
 

Denna glycolic peeling behandling erbjuder kontrollerat och förutsägbart avlägsnande av hudceller, förbättrad hudyta samt stimulerar cellregeneringen. En aktiv hudföryngringsbehandling. Kan även göras som ryggbehandling vid acne.
Rekommenderas i vecko- eller tvåveckorskurer med 6-12 behandlingar.
Till miljöbelastad, hyperpigmenterad och problemhud

NIMUE ALPHA LIPOIC
 
 

Utvecklad för att behandla solskadad, miljöbelastad och hyperpigmenterad hud. Innehåller den senaste ingrediens-teknologin och de mest aaktuella vetenskapliga kunskapen fär att förbättra hudens elasticitet, spänst och hudyta. Detta är en super anti-oxidant behandling.

NIMUE KLASSISK
 
 

En underhållsbehandling att rekommendera en gång i månaden mellan kurerna. Här tar jag hänsyn till din hudtyp och skräddarsyr behandlingen därefter.

TILLVAL I BEHANDLINGARNA
 

- Ögon i fokus 
- Frans & Brynfärg inkl formning
- Collagenmask
- Hand & Nagelvård

male facial